“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

Exper Tablet Recovery Yapma, Format atma, Yazılım yüklemek. Rom Yükleme Nasıl olur

Yaa ben siteden update.img dosyasını indiriyorum hafıza kartını taktigim zaman senin resimdeki gibi yazıyor installe basıyorum recovery moduna giriyor ama tablet açıldıktan sonra herşey aynı duruyor resimler oyunlar falan hala duruyor (2.yöntemi kullandım)
Bul

(02-09-2016, 09:06 PM)Osman Sarsılmaz yazdı:  Yaa ben siteden update.img dosyasını indiriyorum hafıza kartını taktigim zaman senin resimdeki gibi yazıyor installe basıyorum recovery moduna giriyor ama tablet açıldıktan sonra herşey aynı duruyor resimler oyunlar falan hala duruyor (2.yöntemi kullandım)

En garantisi 3. yol
Bul

(02-09-2016, 09:06 PM)Osman Sarsılmaz yazdı:  Yaa ben siteden update.img dosyasını indiriyorum hafıza kartını taktigim zaman senin resimdeki gibi yazıyor installe basıyorum recovery moduna giriyor ama tablet açıldıktan sonra herşey aynı duruyor resimler oyunlar falan hala duruyor (2.yöntemi kullandım)

hafıza kartını biçimlendirme yöntemi olarak fat32 yapın.
Bul