“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

Windows 8 Yüklü Toshiba Notebookları Windows 7 ye Çevirme

Hayir hicbir driver yuklemedim.win7 yukledikten hemen sonra oluyor.
Bul

farklı bir win 7 sürümü veya cd deneyin birde.
Bul

Şu an yetkili servise biraktim cihazi.bakalim onlar ne diyecek.
Bul

sonucu yazarsın artık buraya.
Bul

Tabi cihazim gelir gelmez sizide bilgilendiricem.belkide servis çözum bulamaz sizden yardim istemeye devam ederim üstatlar Smile
Bul

(11-21-2014, 01:34 AM)hbekil yazdı:  Tabi cihazim gelir gelmez sizide bilgilendiricem.belkide servis çözum bulamaz sizden yardim istemeye devam ederim üstatlar Smile

elimizden geldiği kadar.

Arkadaslar servisten cevap geldi anakart arizaliymis garanti kapsamimda degistiriliyor ve bios guncellemesi yapiliyor.ilginiz icin hepinize tesekkur ederim.
Bul

(11-26-2014, 11:38 AM)hbekil yazdı:  Arkadaslar servisten cevap geldi anakart arizaliymis garanti kapsamimda degistiriliyor ve bios guncellemesi yapiliyor.ilginiz icin hepinize tesekkur ederim.

teşekkürler bilgi için kolay gelsin. geçmiş olsun.
Bul

(11-26-2014, 11:38 AM)hbekil yazdı:  Arkadaslar servisten cevap geldi anakart arizaliymis garanti kapsamimda degistiriliyor ve bios guncellemesi yapiliyor.ilginiz icin hepinize tesekkur ederim.

herkes senin gibi böyle geri dönüş yapsa hatayı nasıl çözdüğüne dair inanın sorunlar hep çözülür. teşekkürler.

bilgilendirme için teşekkür. birşey daha öğrenmiş olduk Smile
Bul