“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

Sony Vaio Windows 8 Recovery Yapma, Recovery tuşu, format atma, yeniden kurma

(10-25-2015, 12:08 AM)Miskin King yazdı:  Merhabalar Hanımlar ve Beyefendiler,  Ben her adımı dediğiniz gibi tek tek sırasıyla yaptım ( Windows 8.1 kullanıcısıyım ) ama bilgisayarı sıfırla-formatla seçeneğine tıklayınca

" Kişisel Bilgisayaranız sıfırlanmıyor. Gereken bir sürücü bölümü eksik " diyor. Ne yapmalıyım
Bilgisayarımı formatlama sebebim internette ve bilgisayar içinde istediğim performansı alamamam

Buda sorunun resmi Buyrun;
[Resim: p9WXMq.jpg]

daha önce cd veya usb ile format atmışsın muhtemelen. recovery bölümü silinmiş olabilir.
Bul

(10-25-2015, 12:08 AM)Miskin King yazdı:  Merhabalar Hanımlar ve Beyefendiler,  Ben her adımı dediğiniz gibi tek tek sırasıyla yaptım ( Windows 8.1 kullanıcısıyım ) ama bilgisayarı sıfırla-formatla seçeneğine tıklayınca

" Kişisel Bilgisayaranız sıfırlanmıyor. Gereken bir sürücü bölümü eksik " diyor. Ne yapmalıyım
Bilgisayarımı formatlama sebebim internette ve bilgisayar içinde istediğim performansı alamamam

Buda sorunun resmi Buyrun;
[Resim: p9WXMq.jpg]

bu adreste yazılan ASSIST tuşu ile deneyin.
http://www.patronforum.com/forum/showthr...?tid=20478
Bul

Merhaba
Ben formatı assist den yapmaya çalıştım ama sürekli normal başlattı .ayarlar kisminda ki kurtarma sekmesinden attım formatı ama iki defa hata verdi format işleminin %40 larindayken .en son artık format at yada pc yi kapat sekmelerinden ne kadar olduysa okadar diyerekten kapati seçtim ama şimdide pc açılmıyor . Sistem yok yazısı çıkıyor siyah ekranda ve yeniden başlat diyor .yeniden başlayınca da defalarca aynı hata yazısını veriyor . Su an resmen kendi ellerimle pc yi cokertmis durumdayım sanirsam . Her tavsiyeye açığım Smile
Bul

(06-09-2016, 12:26 PM)dbreaky yazdı:  Merhaba
Ben formatı assist den yapmaya çalıştım ama sürekli normal başlattı .ayarlar kisminda ki kurtarma sekmesinden attım formatı ama iki defa hata verdi format işleminin %40 larindayken .en son artık format at  yada pc yi kapat sekmelerinden  ne kadar olduysa okadar diyerekten kapati seçtim ama şimdide pc açılmıyor . Sistem yok yazısı çıkıyor siyah ekranda ve yeniden başlat diyor .yeniden başlayınca da defalarca aynı hata yazısını veriyor . Su an resmen kendi ellerimle pc yi cokertmis durumdayım sanirsam . Her tavsiyeye açığım Smile

merhaba muhtemelen recovery kısmı zarar görmüş. F10 tuşu veya assist tuşu ile recovery seçenekleri gelmiyorsa harici usb veya cd ile kurulum yapmaktan başka çaren kalmamış sanırım.
Bul

vaıo duo 11 assist tuşu arızalıdır windovsuda çöktürüm vaıo care girmem gerek usb den kurulum yapmam için ne yapmalıyım ekranda winowsu yeniden yükle diyor, care ye klavyeden girmenin bir yolu yokmu veya usb den nasıl başlatacağım teşekkür ederim
Bul

(10-06-2016, 11:01 PM)ummet1963 yazdı:  vaıo duo 11 assist tuşu arızalıdır windovsuda çöktürüm vaıo care girmem gerek usb den kurulum yapmam için ne yapmalıyım ekranda winowsu yeniden yükle diyor, care ye klavyeden girmenin bir yolu yokmu veya usb den nasıl başlatacağım teşekkür ederim

vai o care neden çalışmıyor? düğmemi arızalı yoksa programsal bir sorun mu var?
programsal bir sorun ise bu adresten linki indirip denermisin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular / Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum