“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

MacBook Pro 2011 Windows Ses Sorunu Nasıl Çözülür?

Kolay gelsin, bir sorum olacak. MacBook Pro 2011 model cihazım var ve şu anda üzerinde Windows işletim sistemi yüklü. Ancak Windows kullanırken ses çalışmıyor. Yaklaşık 2 hafta bir bilgisayarcı uğraştı ama çözemedik. Aslında macOS kurmayı düşündük fakat ben mümkünse Windows kullanmaya devam edip sesin de çalışmasını istiyorum.
Bu modelde Windows kullanırken ses çalışmaması Boot Camp driver eksikliğinden mi kaynaklanır? MacBook Pro 2011 için gerekli ses driverlarını nasıl kurabilirim? Bu sorunu yaşayan ve çözen varsa yardımcı olabilir mi?
Bul

(03-05-2026, 09:38 AM)HerCules yazdı:  Kolay gelsin, bir sorum olacak. MacBook Pro 2011 model cihazım var ve şu anda üzerinde Windows işletim sistemi yüklü. Ancak Windows kullanırken ses çalışmıyor. Yaklaşık 2 hafta bir bilgisayarcı uğraştı ama çözemedik. Aslında macOS kurmayı düşündük fakat ben mümkünse Windows kullanmaya devam edip sesin de çalışmasını istiyorum.
Bu modelde Windows kullanırken ses çalışmaması Boot Camp driver eksikliğinden mi kaynaklanır? MacBook Pro 2011 için gerekli ses driverlarını nasıl kurabilirim? Bu sorunu yaşayan ve çözen varsa yardımcı olabilir mi?