“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

Maalesef 360 Security Durdu Hatası Nasıl Çözülür ÇÖZÜLDÜ

Maalesef 360 Security Durdu Hatası Nasıl Çözülür ÇÖZÜLDÜ

MErhaba arkadaşlar Telefonum Turkcell T50 telefonumda arka arkaya durmadan Maalesef 360 Security Durdu Hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim. Tamam dediğimde açık bütün pencereleri kapatıyor ayarlardan kaldıramıyorum.

[Resim: Maalesef-360-Security-Durdu-Hatasi.jpg]
Bul

(12-31-2015, 10:41 AM)decide yazdı:  Maalesef 360 Security Durdu Hatası Nasıl Çözülür ÇÖZÜLDÜ

MErhaba arkadaşlar Telefonum Turkcell T50 telefonumda arka arkaya durmadan Maalesef 360 Security Durdu Hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim. Tamam dediğimde açık bütün pencereleri kapatıyor ayarlardan kaldıramıyorum.

[Resim: Maalesef-360-Security-Durdu-Hatasi.jpg]

Merhabalar;
bu sorunun çözümü zor sanki. sorun virüsten kaynaklanıyor durmadan bu ekran geliyor. ayarlar uygulamalardan 360 vb. zararlıları kaldırabilirsen düzelir ama tabi kapatabilirsen. program açılan herşeyi kapatıyor. tabi bunu internet kapalıyken yapacaksın. diyelimki başardın interneti bağlar bağlamaz farklı reklamlar virüsler vb. şeyler yine çıkar.

çözüm olarak şunu deneyin. bir şekilde yedeklerinizi alıp bu linkte anlattığım gibi telefonunuza format atın. ( verdiğim link t50 ve turbo t50 telefonlar için)