Merhaba arkadaşlar kutu faturası olan cihazımın imei sorgulamasını yaptığımda "Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" Bu sorunu Nasıl Çözerim teşekkürler.
(12-14-2019, 11:47 PM)Dell demiş ki: Merhaba arkadaşlar kutu faturası olan cihazımın imei sorgulamasını yaptığımda "Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" Bu sorunu Nasıl Çözerim teşekkürler.
merhaba; bu sorun maalesef bir çok kişi de mevcut, sorun işgüzarların senin imei kodunu farklı bir telefona kopyalamasıdır. Telefona ait faturan var ise telefonun Türkiye de garantisini veren firma ile iletişime geç. onlara durumu anlatınca sana bir e mail geliyor emailde istenen bilgileri girince 2 gün içinde ilettiğin telefon numarasında çalışmak üzere telefonunu açıyorlar. fakatilerde numaranı değiştirrsen farklı bir telefon numarasında bu telefon çalışmaz. Numara değişikliğinde bu işlemi tekrarlaman gerekir.