“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

MSI GE75 Raider Klavye RGB Renk Değiştirme Tuşu Çalışmıyor Nasıl Çözülür?

Merhaba, MSI GE75 Raider laptop kullanıyorum. Daha önce klavyedeki kısayol tuşu ile RGB klavye renklerini kolayca değiştirebiliyordum ancak şu anda renk değiştirme tuşu çalışmıyor. Klavye ışığı yanıyor fakat renkler arasında geçiş yapamıyorum. SteelSeries Engine veya MSI Center ile ilgili bir ayar mı değişti bilmiyorum. Benzer sorunu yaşayan oldu mu? MSI GE75 Raider veya MSI Thin 15 B12VE modellerinde klavye aydınlatmasını tekrar aktif etmek veya renk değiştirme tuşunu çalıştırmak için ne yapmak gerekir? Yardımcı olabilir misiniz?
Bul

(03-05-2026, 09:24 AM)HerCules yazdı:  Merhaba, MSI GE75 Raider laptop kullanıyorum. Daha önce klavyedeki kısayol tuşu ile RGB klavye renklerini kolayca değiştirebiliyordum ancak şu anda renk değiştirme tuşu çalışmıyor. Klavye ışığı yanıyor fakat renkler arasında geçiş yapamıyorum. SteelSeries Engine veya MSI Center ile ilgili bir ayar mı değişti bilmiyorum. Benzer sorunu yaşayan oldu mu? MSI GE75 Raider veya MSI Thin 15 B12VE modellerinde klavye aydınlatmasını tekrar aktif etmek veya renk değiştirme tuşunu çalıştırmak için ne yapmak gerekir? Yardımcı olabilir misiniz?