“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

Lenovo Yoga 3 ultrabook notebook Usb girişleri çalışmıyor Çözüldü

Lenovo Yoga 3 ultrabook notebook Usb girişleri çalışmıyor Çözüldü

Merhaba arkadaşlar Lenovo Yoga 3 ultrabook bilgisayarım var. Akşam çalışmalarımı kaydedip kapattım sabah açtım usb girişleri çalışmıyor. ne yaptıysam usb leri bir türlü çalışmıyor. Bios a girdim enable gözüküyor. aygıt yöneticisinde intel 3,0 usb aktif ama kesinlikle hiçbir usb aygıtı görmüyor.

bu sorunu nasıl çözerim teşekkürler.
Bul

(01-24-2017, 02:30 PM)lenovo yazdı:  Lenovo Yoga 3 ultrabook notebook Usb girişleri çalışmıyor Çözüldü

Merhaba arkadaşlar Lenovo Yoga 3 ultrabook bilgisayarım var. Akşam çalışmalarımı kaydedip kapattım sabah açtım usb girişleri çalışmıyor. ne yaptıysam usb leri bir türlü çalışmıyor. Bios a girdim enable gözüküyor. aygıt yöneticisinde intel 3,0 usb aktif ama kesinlikle hiçbir usb aygıtı görmüyor.

merhaba kardeşim;

bu sorunun çözümü işte yapacakların: ilk olarak Lenovo sitesine gidin modelinizin sayfasını açın. intel driverlarını ve bios güncellemesini indirin.

indirdiğiniz dosyaları kurun, ardından bios güncellemesini mutlaka yapın.

sorununuz çözülecektir.
Bul

(01-24-2017, 02:30 PM)lenovo yazdı:  Lenovo Yoga 3 ultrabook notebook Usb girişleri çalışmıyor Çözüldü

Cihaziniz calisir iken sarj aletini cikarin.
Acma / kapama dugmesine 30 saniye basili tutun.
Cihazi actiginizda usb portlar calisacaktir.
Bul

(01-24-2017, 02:41 PM)escape yazdı:  

merhaba kardeşim;

bu sorunun çözümü işte yapacakların: ilk olarak Lenovo sitesine gidin modelinizin sayfasını açın. intel driverlarını ve bios güncellemesini indirin.

indirdiğiniz dosyaları kurun, ardından bios güncellemesini mutlaka yapın.

sorununuz çözülecektir.

TEŞEKKÜRLER escape SORUN ÇÖZÜLDÜ
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular / Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum