“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

Lenovo Notebook Recovery yapma işlemi, Sistem Kurtarma Format atma nasıl olur Resimli

o ekranda ctr alt delete işe yarıyormu denermisin
Bul

(10-03-2014, 06:28 PM)escape yazdı:  o ekranda ctr alt delete işe yarıyormu denermisin

Denedim olmadı Sad başka ? Yardım !!!
Bul

klavyen arızalanmış olabilir mi?
Wink 

(10-03-2014, 09:40 PM)thepatriot yazdı:  klavyen arızalanmış olabilir mi?

Olmayacak şey yok tamam elbette her şey olabilir ama sanmam çünkü fn tuşu ile üst tuşlar çalışıyor artık işim tamirciye kaldı galiba Smile

ARKADAŞLAR ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU KONUDA HENÜZ NET BİR ÇÖZÜME ULAŞABİLMİŞ DEĞİLİM AMA İLGİLENDİNİZ ÇOK SAĞOLUN !!!
Bul
Wink 

_--_--_--İYİ BAYRAMLAR--_--_--_
Bul

hocam formattan sonra windows8 otomatik olarak kurukuyor mu?
Bul

(03-02-2015, 08:40 PM)skaraboga2 yazdı:  hocam formattan sonra windows8 otomatik olarak kurukuyor mu?

evet hocam recovery başarılı olursa cihazın aldığın ilk gün gibi önüne gelir.

selamın aleyküm benim o recovery tüşüm çalışmıyor ne yapmam lazım pc bi ara çökmüştü
Bul

(04-23-2015, 12:15 AM)mert7474 yazdı:  selamın aleyküm benim o recovery tüşüm çalışmıyor ne yapmam lazım pc bi ara çökmüştü

merhaba daha önce  harddiskinizden recovery bölümünü sildiyseniz maalesef hata alırsınız.
Bul

Ben lenova bir dizustu aldim markasini bilmiyorum iyi birseye benziyor windows8 kuruumu cikiyor basta nasil yapicam
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular / Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum