“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

Disk denetleyicisinin bilgisayarın BIOS’unda etkinleştirildiğinden emin olun Hatası

Merhaba arkadaşlar ben bu hatayı alıyorum ve laptopum casper nırvana nb model notebook pc  hocamın söylediği yönetmle yapayım ama benim şuan pc pert başka bir pcden format usb hazırlıyorum ama benim pc bios yazlımı eski o yüzden gtp yapsam sıkıntı olur mu ve bu hataya casper laptopa göre nasıl düzeltirim
Bul

(10-16-2017, 06:56 PM)darkwob yazdı:  Merhaba arkadaşlar ben bu hatayı alıyorum ve laptopum casper nırvana nb model notebook pc  hocamın söylediği yönetmle yapayım ama benim şuan pc pert başka bir pcden format usb hazırlıyorum ama benim pc bios yazlımı eski o yüzden gtp yapsam sıkıntı olur mu ve bu hataya casper laptopa göre nasıl düzeltirim

gpt yapmanda sıkıntı olmaz tabi içindeki tüm yedekleri farklı bir yere al.

gpt yapıp uefi olarak video da anlatıldığı gibi kuracaksın.
Bul

Olmuyor hocam denedim ama kurtarma yani ricovery moda kalıyor mavi bir ekran f8 ile başlatma menüsünü velan aç diyeninden
Bul