“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

Dell Inspiron 15 5000 Win 8 Notebook Recovery yapmak, Recovery tuşu Resimli anlatım

Dell Inspiron 15 5000 Win 8 Notebook Recovery yapmak, Recovery tuşu Resimli anlatım

Merhaba arkadaşlar elinizde bulunan Dell Inspiron 15 5000 notebook a recovery işlemi için işte yapmanız gerekenler:

Not:

-bu işlemi yapabilmeniz için bilgisayarınızın daha önce cd veya usb ile formatlanmamış, orjinal haliyle duruyor olması lazım.

-bu işlem sırasında blgilerinizin yedeğini farklı bir yere alın, bu işlem herşeyi siler.,

- işlemler sırasında bilgisayarınızın şarz aleti takılı olsun.

Bilgisayarınız işletim sistemi hiç açılmıyorsa yapmanız gerekenler:

- bilgisayarınızı yeniden başlatın ilk ekran F8 tuşuna basın karşınıza gelen GELİŞMİŞ ONARIM SEÇENEKLERİNİZ GÖRÜNTÜLEYİN yazan yere tıklayın. Bazen bu ekran F8 tuşuna basmadan da karşınıza gelir.
[Resim: xNrHvCl.jpg]

- ardından gelen ekranda sorun gider yazan yere tıklayın.
[Resim: gHOipIh.jpg]

Ve daha sonra Karşınıza gelen Dell Backup ve recovery yazınıa tıklayıp aşağıda anlattığım şekilde recovery işlemini başlatın.
[Resim: 6BqLKFF.jpg]

Windows Yüklü Bilgisayarınız açılıyorsa:

Windows arama kutusuna Dell Recovery yazın gelen seçenekler içinde Dell Backup And Recovery Programını açın.
[Resim: Chp4D2T.jpg]

- açılan programda sizlere bir takım kurtarma seçnekleri sunar siz burada siyah renkli olan üzerinde kurtarma yazan yeri tıklayın.
[Resim: AS1Wc4J.jpg]

[Resim: DkUqro3.jpg]

Kurtarma hakkında uyarı ve bilgiler gelir Evet devam et diyoruz.
[Resim: bAr9KHp.jpg]

Kurtarma işlmemi hakkında neler yapılacağını içeren ekran yeniden başlat yazan yeri tıklıyoruz.
[Resim: KXelenB.jpg]

Ve recovery işlemimiz başlamış olur. Bil gisayarınız bu aşamadan sonra yeniden başlar uzun bir süre yükleme işleminin ardından karşınıza aldığınız ilk gün gibi gelir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular / Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum