Yorumları: 10
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
0
Değerli Arkadaşlar , ben satallite s855-s5381 kullaniyorum.Bu gun anlamadigim bir sekilde problem yasiyorum format atma islemi dahil hicbirsey yapamiyorum elimde format cd side yok malesef ( cd olmadan daha once format atmistim).Surekli "no bootale device--please restart system yaziyor, suan gercekten cok zor bir durumdayim ,sizden onemle rica ediyorum lutfen bu konuda bana yardimci olun.Ayrica bu yazilarin disinda hic bir sekilde baska ekran acilmiyor ,sadece acinca bu karsima cikiyor.Umarim bu sorunu cozmemde yardimci olursunuz..saygilar.
Yorumları: 69
Konuları: 30
Teşekkür Puanı:
1
bilgisayarınız hdd yi görmüyor. bios ayarlarında hdd gözüküyormu bakabilirmisiniz.
Yorumları: 128
Konuları: 39
Teşekkür Puanı:
2
merhaba bilgisayar açılır açılmaz f2 tuşuna bas, bios ayarlarına gireceksin orada hdd görünüyor mu ona bak, ardından bilgisayarında win 8 kurulu ise bios ayarlarında uefi ayarlarının aktif olduğundan emin ol.
Yorumları: 100
Konuları: 45
Teşekkür Puanı:
3
bilgisayarında yedek yok ise en güzeli formatı bas. ilk ekranda f2 ile biosa gir orada csm boot enable boot security disable yap kaydedip çık ilk ekranda bu sefer f12 tuşuna bas be boot menüsünden cd usb ile formatı at kurtul hocam.