Selamun aleyküm arkadaşlar. Ergenlikten sonra kendini belli eden kıllardan özellikle göğüste oluşan kıllardan çoğu erkek rahatsız olur. Ben de rahatsız olan erkeklerdenim. Fakat bunlardan kurtulmak için ne yapmalıyım çok kararsızım. Lazer yöntemini kullanmak istemiyorum çünkü biraz pahalı. Jilet de kullanmak istemiyorum. Çünkü bilindiği gibi kısa sürede kıllar tekrar çıkıyor ve daha kalın hatta daha sert çıkıyor. Örneğin tüy dökücü krem veya sprey mi yoksa ağda mı kullanmalıyım veya başka çözümler var mı ? Bu konu hakkındaki tavsiyeleriniz neler ? Lütfen bu mesajı okuyan herkes bildiği şeyleri veya bir önerisini veya tavsiyesini bir şeyler yazsın. Eğer ürün önerecek olan varsa markası ile söylerse daha iyi olur. Teşekkür ederim.
erkeklerde kıl problemi
09-07-2016, 04:56 PM
(09-07-2016, 08:40 AM)akkbjk yazdı: Selamun aleyküm arkadaşlar. Ergenlikten sonra kendini belli eden kıllardan özellikle göğüste oluşan kıllardan çoğu erkek rahatsız olur. Ben de rahatsız olan erkeklerdenim. Fakat bunlardan kurtulmak için ne yapmalıyım çok kararsızım. Lazer yöntemini kullanmak istemiyorum çünkü biraz pahalı. Jilet de kullanmak istemiyorum. Çünkü bilindiği gibi kısa sürede kıllar tekrar çıkıyor ve daha kalın hatta daha sert çıkıyor. Örneğin tüy dökücü krem veya sprey mi yoksa ağda mı kullanmalıyım veya başka çözümler var mı ? Bu konu hakkındaki tavsiyeleriniz neler ? Lütfen bu mesajı okuyan herkes bildiği şeyleri veya bir önerisini veya tavsiyesini bir şeyler yazsın. Eğer ürün önerecek olan varsa markası ile söylerse daha iyi olur. Teşekkür ederim.
Ağda veya sir vücudunda sivilce yapar ve çok canın yanar.
09-07-2016, 04:59 PM
Eğer maddi durum iyi ise kökten çözümü laser epilasyon. ağda etkilidir ki kıl çıkış süresi uzundur ve zamanla kıllar seyrelebilir. Tüy dökücü ağdaya göre daha az acı verici.
09-07-2016, 05:01 PM
Karınca yumurtasının yağı bir araştır istersen.
09-07-2016, 05:02 PM
dipnot: Bacaklarındaki ve vücudunun diğer bölgelerindeki kılları ihtiyaçsız, herhangi bir yolla almaları, tenzihen mekruhtur.

