“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

Sony Vaio SVE151C11M recovery yapma, recovery tuşu, formatlama Çözüldü

Merhaba Arkadaşlar Elimde bulunan Sony Vaio SVE151C11M notebook çok yavaşladı format atmak istiyorum, üzerinde orjinal recovery duruyor, recovery işlemini nasıl başlatabilirim?
teşekkürler.
Bul

(05-01-2015, 07:27 PM)dolap beygiri yazdı:  Merhaba Arkadaşlar Elimde bulunan Sony Vaio SVE151C11M notebook çok yavaşladı format atmak istiyorum, üzerinde orjinal recovery duruyor, recovery işlemini nasıl başlatabilirim?
teşekkürler.

merhaba Bu model bilgisayarlarda recovery yapmak için aşağıda resimde gördüğünüz gibi bilgisayarınız kapalı iken kırmızı yuvarlak işaretli olan yere tıklamanız yeterlidir. Düğmeye bastıktan sonra açılan programlarla kolaylıkla recovery işlemini gerçekleştirirsiniz.

Not:
-bu işlemi yapabilmeniz için bilgisayarınızın daha önce cd veya usb ile formatlanmamış, orjinal haliyle duruyor olması lazım.
-bu işlem sırasında blgilerinizin yedeğini farklı bir yere alın, bu işlem herşeyi siler.,
- işlemler sırasında bilgisayarınızın şarz aleti takılı olsun.

[Resim: x57qBr6.jpg?1]