“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

Samsung R540 Notebook recovery yapma, recovery tuşu, format atma Resimli anlatım

Samsung R540 Notebook recovery yapma, recovery tuşu, format atma Resimli anlatım

Merhaba arkadaşlar Samsung R540 notebook recovery işlemi için yapmanız gerekenler şunlardır.

Not:
-bu işlemi yapabilmeniz için bilgisayarınızın daha önce cd veya usb ile formatlanmamış, orjinal haliyle duruyor olması lazım.
-bu işlem sırasında blgilerinizin yedeğini farklı bir yere alın, bu işlem herşeyi siler.,
- işlemler sırasında bilgisayarınızın şarz aleti takılı olsun.

- ilk olarak bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz ilk ekranda  F4 tuşuna basıyoruz. karşımıza aşağıdaki ekran gelir. Bu ekranda enter deyip sonraki ekrana geçiyoruz.

[Resim: V5EP2fo.jpg]

- ardından gelen bu rkranda beklem süresi uzun olabilir.
[Resim: FMj8U07.jpg]

- açılan sayfada Geri yükleme yazan yeri tıklıyoruz.
[Resim: YCoM8EN.jpg]

- seçenekler içinde tam geri yüklem yazan yeri tıklıyoruz.
[Resim: gX9DQPb.jpg]

- bilgisayarın geri yükleneceği yani imajın tarihini gösteren bu sayfada ileri deyip recovery işlemini başlatıyoruz.
[Resim: CGH0v2U.jpg]

recovery işlemi çok uzun sürmez kendisi işlemleri bitirdikten sonra karşınıza ilk aldığınız gün gibi gelir.
Bul