“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

Samsung NC110 NC210 netbook recovery, recovery tuşu, format, resetleme nasıl yapılır

Samsung NC110 NC210 netbook recovery, recovery tuşu, format, resetleme nasıl yapılır resimli anlatım.

Not:

-bu işlemi yapabilmeniz için bilgisayarınızın daha önce cd veya usb ile formatlanmamış, orjinal haliyle duruyor olması lazım.
-bu işlem sırasında blgilerinizin yedeğini farklı bir yere alın, bu işlem herşeyi siler.,.
- işlemler sırasında bilgisayarınızın şarz aleti takılı olsun.

Merhaba arkadaşlar Samsung NC110 NC210 netbook bilgisayarınıza recovery yapmak, format atmak için işte yapacaklarınız:

- ilk olarak bilgisayarınızı yeniden başlatın ilk ekranda F4 tuşuna basın karşınıza aşağıdaki ekran gelir, bu ekranda Samsung recovery seçilir enter tuşuna basılır. 
[Resim: 7ijisyd.jpg]

- recovery ekranı gelir.
[Resim: jXzuoHS.jpg]

- gelen kullanıcı sözleşmesi ekranında kabul ediyorum tıklanır.
[Resim: kEsdsOo.jpg]

- daha sonra gelen ekranda seçeneklerden geri yükleme yazan yer tıklanır.
[Resim: MtEO2ZB.jpg]

- tam geri yükleme tıklanır.
[Resim: 1Dwizfu.jpg]

- geri yükleme zamanı ekranında bilgisayarın ilk durumunu seçerseniz ilk aldığınız gün gibi cihaz karşınıza gelir.
[Resim: Poodab3.jpg]

- son olarak bilgisayarınız kurulum işlemine başlar bir süre sonra karşınıza ilk haliyle gelir
kolay gelsin.
Bul