“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

Lg x110 Netbook recovery nasıl yapılır resimli anlatım recovery tuşu

Lg x110 Netbook recovery nasıl yapılır resimli anlatım recovery tuşu

Önemli Not: 
Recovery işlemini başlatmadan önce bütün verilerinizi harici bir yedekleme ünitesine alınız, recovery işlemi sonrası c diskiniz tamamen silinir! d diskiniz silinmez ama siz yinede her ihtimale karşı yedeklerinizi  harici bir belleğe alınız.

Recovery işleminden önce Şarz aletini takın

Merhaba; bugün size Lg x110 Netbook recovery nasıl yapılır resimli olarak anlatacağım. 

Öncelikle bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz, açılışta ilke ekranda F11 tuşuna basıyoruz ve karşımıza aşağıdaki ekran gelir:

[Resim: 11soufa.jpg]
F11 tuşuna bastıktan sonra karşımıza bu ekran gelir bu ekranda Lg Recovery Manager Yazan yeri tıklıyoruz.

[Resim: 2gv989j.jpg]
ardından gelen bu ekranda bize c diskinde bulunan bütün verilerin silineceğini söylüyor. önceden yedeğimizi aldığımız için yes deyip devam ediyoruz.

[Resim: 2wlvib7.jpg]
son kez C diskinin silineceği uyarısını verir.

[Resim: 29l1js3.jpg]
ve son olarak şarz aletinin takılı olması gerektiği uyarısını verdikten sonra ok tuşuna basıyoruz.

[Resim: 2aq2xd.jpg]
ve recovery işlemimiz başladı. 

Recovery işlemi bittikten sonra bilgisayarınız ilk kurduğunuz gibi karşınıza gelir. Driver ve windows kurulu olur.
Bul

üstad lg x110 recovery bölümünü yükleyebilir misin çok acil lazım
Bul

(02-04-2016, 01:24 PM)by_derman_67 yazdı:  üstad lg x110 recovery bölümünü yükleyebilir misin çok acil lazım

recovery bölümü yüklenmez. orjinali bozulduysa maalesef tek yol recovery dvd leri.
Bul