“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

Asus x552cl bigisayar recovery sorunu

arkadaşlar asus model bir bilgisayara sahibim yalnız disk bölümü yaparken ufak bir sorun yaşandı şuan da winload.efi hatası veriyor f8 f9 işlemiyor recovery yapamıyorum ürün kurtarma cd/dvd'im de yok nasıl bir yol izlemem gerekiyor yetkili servis elemanı 10 gün dedi ama benim o kadar vaktim yok işim acele bilgisayarında bu yüzden bir an önce düzelmesi lazım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
Bul

(12-20-2013, 12:19 PM)HTE yazdı:  arkadaşlar asus model bir bilgisayara sahibim yalnız disk bölümü yaparken ufak bir sorun yaşandı şuan da winload.efi hatası veriyor f8 f9 işlemiyor recovery yapamıyorum ürün kurtarma cd/dvd'im de yok nasıl bir yol izlemem gerekiyor yetkili servis elemanı 10 gün dedi ama benim o kadar vaktim yok işim acele bilgisayarında bu yüzden bir an önce düzelmesi lazım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

merhaba;

bios ayarlarını değiştirmiş olabilirsiniz. Düzeltmek için bios ayarlarına girip (F2 tuşu ile) bütün ayarları load yaparak fabrika ayarlarına getirin.

sorun devam ederse şu linkimizden faydalanabilirsiniz.
Bul