“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

Acer Aspire E-531 Notebook Windows 8 den Windows 7 ye geçme Windows 7 kurulumu

Acer Aspire E-531 Notebook Windows 8 den Windows 7 ye geçme Windows 7 kurulumu

işte yapacaklarınız:

- ilk olarak bilgisayarınızı yeniden başlatın ilk ekranda F2 tuşuna basın bios ayar kısmına girin.
- Boot menüsüne gelin orada bulunan boot mode seçeneğini UeFI den Legacy BIOS seçeneğine getirin.
- çıkan ekrana ok deyin.
- exit menüsüne gelin save and exit deyip bilgisayarı yeniden başlatın.
- tekrar F2 tuşuna basıp biosa girin
- boot menüsünde usb ile kuracaksanız usb cd ile kuracaksanız cd seçeneğini ilk boota getirin.
- exit menüsünden save and exit deyip çıkın.
- ve kurulumunuz başlar.
Bul

kardeşim ben biosa giriyorum uefi ve legacy die 2 kısım oluyor legacy seçiyorum ve f12 etkinleştiriyorum ama bende snin dediğin gbi legacy bios yok legacy var tamam devam ediyroum format açılırken normalde kurulum başlıyor kısmı 10 snde gelirken bende hemen gelmiyor ve kurulum yapılmıyor ama windows 8 ve w,ndows 10 da gayet hızlı bir şekiilde kurulum yapıor yardımcı olumrusun
Bul

(05-14-2016, 09:17 AM)dedebaba.55 yazdı:  kardeşim ben biosa giriyorum uefi ve legacy die 2 kısım oluyor legacy seçiyorum ve f12 etkinleştiriyorum ama bende snin dediğin gbi legacy bios yok legacy var tamam devam ediyroum format açılırken normalde kurulum başlıyor kısmı 10 snde gelirken bende hemen gelmiyor ve kurulum yapılmıyor ama windows 8 ve w,ndows 10 da gayet hızlı bir şekiilde kurulum yapıor yardımcı olumrusun

kurulum yaptığın win 7 cd veya usb ye farklı bir win 7 isosu yazdır
Bul

kardeşim yptım ama fayda etmedi Big Grin
Bul

(05-14-2016, 01:26 PM)dedebaba.55 yazdı:  kardeşim yptım ama fayda etmedi Big Grin

resimlerini atabilirmisin bios sayfalarının
Bul

hemen ! Big Grin
Bul

(05-14-2016, 01:26 PM)dedebaba.55 yazdı:  kardeşim yptım ama fayda etmedi Big Grin

kullandığın windows sürümü etili olur ona dikkat et.
ayrıca bios ayarlarını görmek lazım.
resimlerini atman yardım etmemizi kolaylaştırır.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular / Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum