Sor Bilene Bilen Cevaplasın

Tam Versiyon: Samsung android Cep tel Bildirim sesleri kendi kendine azalıyor kısılıyor ÇÖZÜLDÜ
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar Samsung android Cep telefonum Bildirim sesleri kendi kendine azalıyor kısılıyor. her seferinde açıyorum ama ses yine kendi kendine kısılıyor. çözümü nedir acaba teşekkürler.
(07-24-2015, 04:39 PM)caspervia5 yazdı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar Samsung android Cep telefonum Bildirim sesleri kendi kendine azalıyor kısılıyor. her seferinde açıyorum ama ses yine kendi kendine kısılıyor. çözümü nedir acaba teşekkürler.

Arama ayarlarinda cepteyken ses duzeyini arttır diye bir seçenek var o açık olduğu için sesi kendi kendine kısılıyor.
teşekkür
teşekkürler. sağolasın
Merhabalar; Samsung C5 telefonuma 7.0 android sürümü geldi birkaç gün önce. Yüklendikten sonra arada bir telefonda bir şeylere bakarken kendiliğinden tüm bildirim sesleri kapanıyor. Bu haliyle arama yapınca bile ses gelmiyor ve biraz sonra da zaten telefon donuyor. Bu durum, telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Bu sorun, günde bir iki defa yaşanıyor. Fabrika ayarlarını yükledim ama tekrar 7.0 lı yükledi ve aynı sorun devam ediyor. Fikri olan var mı acaba?
peki 7.0 yüklemeden önce bu sorunu yaşıyormusun