Sor Bilene Bilen Cevaplasın

Tam Versiyon: sorun
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
iyi günler face de sorun yaşıyorum Angry isteğim dişı sayfalar beğeniliyo birilerini takip ediyorum bununla ilgili çözümünüzü yapmaya çalıştım ama bişey olmadı regedit-hkey_local_machine-software-policies ama policiesden sonra google ve chrome açılmıo microsoft açılıo ordada dediğiniz o silinecek olan karmaşık yazılardan yok ayrıca uzayan listenin hiç biyerinde ne google ce chrome var yardımcı olursanız teşekkürler
(04-21-2014, 06:31 PM)hatice yazdı: [ -> ]iyi günler face de sorun yaşıyorum Angry isteğim dişı sayfalar beğeniliyo birilerini takip ediyorum bununla ilgili çözümünüzü yapmaya çalıştım ama bişey olmadı regedit-hkey_local_machine-software-policies ama policiesden sonra google ve chrome açılmıo microsoft açılıo ordada dediğiniz o silinecek olan karmaşık yazılardan yok ayrıca uzayan listenin hiç biyerinde ne google ce chrome var yardımcı olursanız teşekkürler

merhaba iyi günler;

regedit ayarlarını yaptıysanız, facebook ayarlar kısmında bulunan uygulamalar kısmına tıklayın orada bulunan bütün uygulamaları göreceksiniz onların hepsini kaldırın.

[Resim: facebook-uygulama-kaldirma-engelleme-2012-2.jpg]
regediti yapmaya çalıştım ama dediğim gibi google ve chrome yok o yüzden ordan hiç bişey silemedim uygulamalardaki herşeyide sildim ama hala aynı bu ara windows 8
teamwiever ile bilgisayarına bağlanabilirim.
tmm nasıl yapacaz
öncelikle teamwiever programını kurun. ardından bana özel mesaj ile id ve şifrenizi gönderin.
oldu mu acaba