Sor Bilene Bilen Cevaplasın

Tam Versiyon: Oyun Kurulumu Sonrası Bilgisayarın Kapanması Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bir oyun kurarken "Shutdown PC after installation" seçeneğini işaretledim. Oyun kurulumunun ardından bilgisayarım kapandı, ancak tekrar açtım. Bu durum bir sorun oluşturur mu? Bilgisayarımda herhangi bir sıkıntı olur mu? Yardımcı olabilecek biri var mı?
(03-16-2025, 03:35 PM)Ben Kemal yazdı: [ -> ]Bir oyun kurarken "Shutdown PC after installation" seçeneğini işaretledim. Oyun kurulumunun ardından bilgisayarım kapandı, ancak tekrar açtım. Bu durum bir sorun oluşturur mu? Bilgisayarımda herhangi bir sıkıntı olur mu? Yardımcı olabilecek biri var mı?

Endişelenmene gerek yok! ✅ "Shutdown PC after installation" (Kurulumdan sonra bilgisayarı kapat) seçeneğini işaretlediğinde, bu sadece oyun kurulduktan sonra bilgisayarın otomatik olarak kapanmasını sağlar. Bilgisayarına zarar vermez ve herhangi bir sistemsel sorun oluşturmaz.
Bu işlem sırasında olanlar:
  • Oyun normal şekilde yüklenir.
  • Kurulum tamamlandıktan sonra sistem otomatik olarak kapatılır.
  • Tekrar açtığında her şey normal şekilde çalışır.
? Eğer oyunu kurduktan sonra açılmıyorsa veya bir hata alıyorsan, bu başka bir sebepten olabilir. Oyun düzgün yüklendi mi, eksik dosya var mı diye kontrol edebilirsin. Ama sadece kapanıp açılması bir problem oluşturmaz.