“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hz. Muhammed (s.a.v.) (August 16, 2024) x

Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir. Bertha von Suttner (January 27, 2025) x

MSI GE75 Raider Klavye RGB Renk Değiştirme Tuşu Çalışmıyor – Daha Önce Çalışıyordu

Merhaba arkadaşlar,
MSI GE75 Raider laptop kullanıyorum. Daha önce klavye üzerindeki sabit tuş ile RGB renkler arasında geçiş yapabiliyordum ancak şu anda tuş tepki vermiyor. Klavye ışığı yanıyor fakat renk değiştiremiyorum. Yazılımsal bir sorun olabilir mi? SteelSeries veya MSI Center ile ilgili bir ayar mı bozulmuş olabilir? Benzer durumu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler.
Bul

(03-03-2026, 08:32 AM)HerCules yazdı:  Merhaba arkadaşlar,
MSI GE75 Raider laptop kullanıyorum. Daha önce klavye üzerindeki sabit tuş ile RGB renkler arasında geçiş yapabiliyordum ancak şu anda tuş tepki vermiyor. Klavye ışığı yanıyor fakat renk değiştiremiyorum. Yazılımsal bir sorun olabilir mi? SteelSeries veya MSI Center ile ilgili bir ayar mı bozulmuş olabilir? Benzer durumu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler.