Sor Bilene Bilen Cevaplasın
Resim Dosyalarını Pdf yapmak JPEG to PDF Nasıl Yapılır - Yazdırılabilir Sürüm

+- Sor Bilene Bilen Cevaplasın (https://www.sorbilene.com/forum)
+-- Forum: Bilgisayar Arena (https://www.sorbilene.com/forum/Forum-Bilgisayar-Arena.html)
+--- Forum: Microsoft İşletim Sistemleri / Yazılımları (https://www.sorbilene.com/forum/Forum-Microsoft-Isletim-Sistemleri-Yazilimlari.html)
+--- Konu: Resim Dosyalarını Pdf yapmak JPEG to PDF Nasıl Yapılır (/Konu-Resim-Dosyalarini-Pdf-yapmak-JPEG-to-PDF-Nasil-Yapilir.html)



Resim Dosyalarını Pdf yapmak JPEG to PDF Nasıl Yapılır - escape - 05-05-2013

Resim Dosyalarını Pdf yapmak JPEG to PDF Nasıl Yapılır

merhaba elinizde resim formatında dosyalar ver ve siz bunları pdf ye çevirmek istiyorsunuz. Bunu yapabilmek için birkaç yol var. Bugun sizlere bu yollardan bazılarını anlatacağım.

birinci yol:

öncelikle BullZip PDF Printer isimli programı buradan indirip kurulumunu yapın. bu program dosyalarınızı PDF olarak yazdırmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama. Program sisteminize bir yazıcı olarak kuruluyor ve dilediğiniz Windows uygulamasından bu yazıcıyı kullanarak PDF dosyası çıktısı alabiliyorsunuz.

Programın kurulumunu yaptıktan sonra; bir word dosyası açıp resim ekle menüsünden dosyadan resim ekle diyerek pdf yapmak istediğiniz resimlerle bir word dosyası oluşturuyoruz. Ardından dosyamızı hazırladıktan sonra yazdır deyip yazıcılar kısmından BullZip PDF Printer isimli yazıcıyı seçiyoruz. Seçimi yaptıktan sonra bize pdf dosyasını kaydetmek istediğimiz yeri soracak, kaydetmek istediğiniz yeri seçtikten sonra. dosyamız pdf olarak hazır hale gelmiş olacaktır.


ikinci yol: Primopdf ile normal resim yazdırırmış gibi pdf'ye dönüştürebilirsiniz. Programı indirmek için tıklayın. Bütün resimleri seçin. Sağ tıklayıp yazdır deyin. Yazıcı olarak PrimoPdf'yi seçin. Ayarlardan yatay/dikey ayarını yapın. Sonra İstediğiniz bir yerleşim seçin. Yazdırma bitince uyarı verebilir. Önemli bir şey değil, OK'e basın. Sonra açılan pencereden kalite vs. ayarları yapılıyor. En son create pdf'e basın ve oldu!



anahtar kelimeler: JPEG to PDF, Resim Dosyalarını Pdf çevirmek, Resim Dosyalarını Pdf yapmak, JPG to PDF, jpeg pdf çevirme, jpeg to pdf converter türkçe, jpeg to pdf online, jpeg to pdf converter, jpeg to pdf converter full, jpeg to pdf converter crack, jpeg to word, jpeg to pdf, converter freeware, resimleri pdf yapma